Service / Reparation

Octopus Automation AB erbjuder service och reparation av en mängd produkter av olika fabrikat.

Självklart erbjuder vi service av kompressorer och tryckluftsanläggningar som vi levererat, bl.a Chicago Pneumatics, men vi erbjuder även service och reparation för övriga fabrikat på marknaden. Några exempel på fabrikat som vi ofta utför service och reparation på är; Atlas Copco, Ceccato, Kaeser, Ingersoll Rand, Mattei, Boge, Fini och Tamrotor, men det förekommer även många andra.

Har ert serviceavtal på er befintliga anläggning löpt ut, eller är det på väg att löpa ut? Då kan det löna sig att höra med oss. Vi har konkurrenskraftiga priser på service och använder alltid, så långt det är möjligt, originaldelar.

Förutom kompressorer och tryckluftsanläggningar kan vi erbjuda service och reparation på:

  • Blåsmaskiner
  • Tryckluftsverktyg (t.ex. vinkelslip, filmaskin, mutterdragare)
  • Hydraulik (t.ex. ventiler, pumpar, cylindrar, domkrafter, portopower)
  • Pneumatik (t.ex. ventiler, cylindrar)
  • Industriella maskiner/mekanik
  • ...och en mängd andra produkter. Så det lönar sig att fråga!

Bland verktyg och maskiner har vi erfarenhet av att reparera en mängd olika fabrikat, som t.ex. Chicago Pneumatics, Ingersoll Rand, Nike, Rehobot, Atlas Copco, Uryu, Sumake, Fuji och Ejot & Avdel.

Koppla av

Ja, låt oss ta hand om servicen på din kompressor och tryckluftsanläggning så kan du fokusera på annat.

Vi håller koll och utför service enligt utrustningens serviceschema. När det är dags för service tar vi hem de delar som behövs och bokar ett besök hos er. Självklart planeras besöket in så att er produktion inte påverkas i det fall en reservkompressor inte finns tillgänglig hos er eller om luften behöver brytas av någon annan anledning.

Självklart kan vi bistå med service/underhåll av många andra typer av utrustning, inte bara kompressorer. Vi har serviceavtal med kunder som vill slippa tänka på att beställa eller själv utföra service av diverse utrustningar. Många maskiner kräver smörjning, filterbyten, oljebyten/påfyllnad med regelbundna intervall, t.ex. hydrauliska system, växellådor m.m. Tyvärr hamnar ofta sådant underhåll sist i prioriteringarna, vilket kan innebära mycket kostsamma produktionsbortfall och haverier.

Mångsidiga tekniker

Våra tekniker är väldigt mångsidiga och lösningsorienterade. Vi får ofta väldigt unika uppdrag från våra kunder där våra tekniker verkligen får bevisa bredden på sina kunskaper och erfarenheter. Våra gamla kunder, som känner oss väl, ringer alltid oss först när något inte fungerar som det ska, oavsett vad det gäller.

Det är svårt att beskriva allt vi kan och bredden av vår samlade kunskap och erfarenhet i ord. Därför brukar vi ge våra kunder rådet "Har något slutat fungera? Ring oss först!".

 

Denna hemsida använder cookies (kakor) för att fungera optimalt. Läs mer...